PPC Annonsering:

Bli mer synlig, fjern unødvendige driftskostnader og skap mer salg på nettet

Opprett en annonsekonto for kun:

997,- kr

Per måned + MVA (Uten bindingstid)

For oppnå de mest optimale resultatene så tar vi en dyp undersøkelse på hva som har fungert for dine konkurrenter, deretter plasserer vi dine annonser og passer daglig på kampanjen din for deg.

På denne måten fjerner vi all usikkerhet, og kan med god samvittighet bruke ditt markedsføring budskjett på noe som allarede fungerer per dags dato. 

ALT Under er Inkludert I Prisen!

Konkurrentanalyse, annonsering og optimalisering av kampanjer

4.) VIP support og rapportering

Hver uke sender vi en rapport på hvordan dine annonser presterer. Du kan ringe oss eller sende en e-post for oppdateringer. 

1.) Etablering av annonsekonto

Vi setter opp alle nødvendige verktøy for å kunne lage og måle attraktive annonser. Dette inkluderer konfigurasjon, opprettelse og klargjøring.

3.) Annonsering og optimalisering

Etter vi har analysert hvor dine  kunder befinner setter vi kampanjen din igang og passer daglig på å optimalisere dine annonser, slik at du får høyest mulig avkastning av ditt markedsføringbudsjettet.

2.) Vi undersøker dine konkurrenter

Vi gjør en konkurrentanalyse og andre undersøkelser for å finne ut hvordan dine konkurrenter generer kunder og hvordan du kan øke dine konverteringer enda mer. 

Til deg som ny kunde får du dette som bonus:

En effektiv markedsføringplan + webinar kurs

Denne bonusen har en verdi på: 12 000,- kr ! Og idag har du mulighet å få dette helt gratis når du starter en annonsekonto hos oss.

Ofte stilte spørsmål

Du finner svarene ved å trykke på pilene rett under

Så klart! Du bestemmer selv hvor mye du vil investere i markedsførings-budsjettet, men vi anbefaler å bruke minst 1000,- kr per måned for å få de beste resultatene.

Det eneste du trenger for å komme i gang er en egen nettside. Vi kan opprette og administrere alle kontoer du trenger, som er inkludert i prisen. Om du ønsker å få best mulig resultat kan vi anbefale at du har en optimalisert landingsside eller salgskanal. Dette kan vi hjelpe deg med om du ikke allerede har det.

Annonsene vil bli plassert på Facebook og Google. Vi optimaliserer og testet hvilken plattform som fungerer best, og setter av høyest markedsbudsjett til den beste plattformen. Har du noen spesielle ønsker eller krav så hjelper vi deg gjerne med å utføre det. 

Ja det kan vi absolutt! Vi har spisset kompetanse innen webutvikling og digital markedsføring som får deg 100% rustet fra A-B. Om du ønsker dette kan du inkludere en landingsside/salgskanal når du bestiller en annonsekonto. 

Om du ikke finner svarene du leter etter, så kan du sende oss en email så svarer vi deg innen 24 timer!